Kom ook naar het Sportcafé 'Een gelukkige vereniging is een succesvolle vereniging' op 28 februari 2024

Het Sport- en Beweegakkoord II gaat dit jaar starten met het organiseren van sportcafés voor iedereen die belangstelling heeft voor de sport in Apeldoorn.

Deze gelegenheden bieden podium voor onderwerpen die spelen in de sport en het ontmoeten van bestuurders, organisaties en belangstellenden in de sport.

 

Wij nodigen u graag uit voor het eerste Sportcafé met als thema ‘Een gelukkige vereniging is een succesvolle vereniging’.

Hierin zal ook een terugkoppeling worden gegeven op de resultaten van de in 2023 gehouden verenigingsmonitor en het vervolg dat daaraan gegeven zal worden.

 

Job van Eunen heeft, samen met Roel van der Weide, vier jaar lang aan een boek gewerkt over een nieuwe aanpak om succesvol te verenigen. Hij heeft 12 jaar bij het Korfbalverbond gewerkt, is nu werkzaam bij NOC*NSF als adviseur lokale sport en daarnaast mede eigenaar van Socratio.

Hij gaat ons op verrassende wijze meenemen hoe een vereniging een gelukkige toekomst tegemoet gaat. Een toekomst waarin leden zich gedragen als eigenaar en waarin sociale veiligheid, gelijkwaardigheid en samen de positieve boventoon voeren.

 

Een ander onderdeel van het programma deze avond is het delen van de resultaten van de Verenigingsmonitor die in 2023 is gehouden door het Mulier Instituut, in opdracht van de gemeente Apeldoorn

En waaraan het merendeel van de verenigingen in Apeldoorn aan deelgenomen hebben. Conclusies uit het onderzoek zullen met u gedeeld worden waarbij uiteraard gelegenheid is om vragen te stellen.

Een individuele terugkoppeling van de uitkomsten naar de deelnemende verenigingen zal op een later tijdstip plaatsvinden.

 

Datum Sportcafé: Woensdagavond 28 februari 2024

Locatie: FSG, Urban Apeldoorn, Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn (met parkeergelegenheid)   

Inloop: 19.15 uur

Aanvang: 19.30 -21.00 uur

 

 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden tot 23 februari aanstaande via info@sportraad.nl (mailto:info@sportraad.nl)

 

 

 

sportakkoord logo Apeldoorn nieuw sportakkoord logo Apeldoorn nieuw