Training Krachtig Besturen 25 januari en PR & Communicatie 31 januari 2024

Training Krachtig Bestuur door Frank Hoes

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er behoorlijk wat op je af. Naast de praktische zaken van alledag wil je jouw organisatie ook toekomstbestendig maken en houden. In de training ‘Krachtig Besturen’ leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en stichting of vereniging. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur.

Klik hier (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-Krachtig-Besturen/67546) voor aanmelden en meer info.

 

Training PR & Communicatie door Petra Visser van Prima Content.

Tijdens deze training neemt Petra je mee in de wereld van PR & Communicatie en verteld ze je hoe je jouw vereniging beter onder de aandacht kunt brengen van bezoekers, vrijwilligers en sponsoren. Waar staat jouw vereniging voor? Hoe formuleer je een boodschap? Ook besteden we aandacht aan het schrijven van een persbericht, omgaan met de pers en de verschillende communicatiemiddelen die je kunt inzetten. Tijdens de tweede avond gaan we in op online media. Zoals digitale nieuwsbrieven, de website en Social media.

Klik hier (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Training-PR--Communicatie/69709)voor aanmelden en meer info.