Opening Multi Talent Centrum Apeldoorn voor visueel beperkte sporters

Met veel plezier nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de officiële opening van het Multi Talent Centrum (MTC) voor visueel beperkte sporters in Apeldoorn, het eerste trainingscentrum in Nederland met een doelgroep gerichte aanpak.

Zaterdag 16 december FSG Sportcampus Apeldoorn, Laan van Westenenk 4

09.30 -11.30 uur

 

Programma

09.30 – 09.45 uur Ontvangst

09.45 – 10.10 uur Interview met Helga Witjes (gedeputeerde Sport provincie Gelderland), Sunita Biharie (wethouder Sport Apeldoorn) en Dos Engelaar (Gehandicaptensport Nederland)

10.00 – 10.30 uur Presentatie logo MTC 10.30 uur Rondleiding FSG sportcomplex

11.30 uur Einde programma

 

Dit trainingscentrum in Apeldoorn heeft de ambitie om de ‘place to be’ te worden van sport- en talentontwikkeling voor sporters en sportprofessionals met een visuele beperking. Dé plek waar kennis en kunde samenkomen.

Binnen het MTC wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van de FSG sportcampus. Momenteel wordt hier al getraind door visueel beperkte judoka’s. Binnenkort gaat ook goalbal gebruik maken van deze faciliteiten. Andere voorbeelden van sporten die mogelijk onderdeel kunnen worden zijn blind running en blindenvoetbal.

Aanwezig zijn bij de opening? Bent u benieuwd naar de opening en het MTC Apeldoorn? Opgeven kan door een e-mail te sturen naar: mtcapeldoorn@zichtbaarsportief.nl (mailto:mtcapeldoorn@zichtbaarsportief.nl)