Clinic Sportfotografie

Wil je graag meer te weten komen over sportfotografie en vind je baanwielrennen ook zo’n gave, snelle sport? Dan is de cursus Sportfotografie Baanwielrennen echt iets voor jou. Je krijgt een unieke kans om op de wielerbaan in Apeldoorn foto’s te maken tijdens de trainingen van de talentenploeg van de KNWU en Nationale baanselectie. Door middel van een expositie wordt de beste foto beloond met een dag in het mediateam van het EK Baanwielrennen van 10 t/m 14 januari. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met CameraNu en Apeldoorn Photo.

De workshops vinden plaats op:

21 november - 09:00-13:00 uur: Talentenploeg KNWU

23 november - 09:00-13:00 uur: Nationale baanselectie sprint

Voor wie is deze cursus?

Deze workshop is voor iedereen die zijn kennis wil vergroten op het gebied van sportfotografie. We gaan ervan uit dat je zelf al weet hoe je een goed belichte foto krijgt en zelfstandig aan de slag kan met sluitertijd, ISO, diafragma en de mogelijkheden van je camera kent. Per cursusmoment is er ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Bij minder dan 10 deelnemers gaat de cursus niet door.

Wat neem je mee?

Tijdens de workshop neem je jouw eigen spiegelreflex- of systeemcamera met lenzen mee (een 70-200mm objectief wordt aanbevolen), evenals lege geheugenkaarten en minimaal 2 opgeladen accu’s.

Wat kost het?

Deelname kost €20,-. Hiervoor krijg je deelname aan de cursus, word je voorzien van koffie/thee en een lunch. Na aanmelding ontvang je een aparte mail met een betaalverzoek. Zodra je betaald hebt is jouw deelname bevestigd.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en aanmelden (https://ekbaanwielrennen.nl/sportfotografie)