NK Beach Handball Toernooi AHV Achilles

Met de zomer in aantocht organiseert AHV Achilles weer het spectaculaire eigen NK Beach kwalificatie Handball Toernooi! Het toonaangevende Apeldoornse toernooi is in 10 jaar tijd enorm gegroeid en behoort tot de beste van Nederland. Een topsport evenement waar Apeldoorn trots op mag zijn.  

 

Op 18, 19 en 20 mei vormen het clubhuis en de beachvelden van AHV Achilles aan de Laan van Kerschoten 12 het schitterende decor voor spannende wedstrijden tussen diverse teams uit heel Nederland. Als officieel NK Tour Beach Toernooi zijn er voor deelnemende teams punten te verdienen voor de strijd om Nederlands kampioenschap. Deelnemers in verschillende leeftijden leeftijden, jongens/meisjes en heren/dames, zullen actief te zien zijn op het zand om de geliefde punten mee naar huis te nemen. De beste teams per leeftijdscategorie uit de landelijke ranking mogen in het weekend van 24 en 25 juni vervolgens gaan strijden om de Nederlandse titel.

 

Op donderdag 18 mei speelt de jongste jeugd (18 teams) in hun categorie om de prijzen. Op vrijdag 19 mei is er een sterke bezetting met 24 teams in de jeugdcategorie tussen 12 en 16 jaar. Op zaterdag 20 mei is het volle bak met 32 topteams in de categorieën 16+ en dames en heren senioren.

Iedereen is van harte welkom om naar deze verrassende, spectaculaire en zomerse sport te komen kijken. Hopelijk met een heerlijk zonnetje, veel vrolijke supporters en veel gezelligheid, waardoor het Beach Handball nog beter tot zijn recht komt!


Voor meer informatie over het toernooi en Beach Handball in Apeldoorn zie

www.ahvachilles.nl (http://www.ahvachilles.nl)

Beach Beach
Achilles Achilles