Sportaccommodaties Accres reserveren voor het seizoen 21 augustus t/m 13 juli 2024

Binnenkort starten wij met de planning voor het nieuwe sportseizoen. Dat loopt van 21 augustus 2023 t/m 13 juli 2024. Als u één of meerdere sportaccommodaties bij ons wil reserveren stuur dan uw aanvraagformulier in voor 31 mei 2023!

Maakt u gebruik van meerdere sportaccommodaties vul dan voor elke sportaccommodatie een nieuw formulier in!

 

Digitaal aanvraagformulier sportaccommodaties
Vorig jaar hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van een digitaal aanvraagformulier voor het reserveren van een gymzaal. Wij hebben hierover veel positieve reacties ontvangen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ook een digitaal formulier te ontwikkelen voor de sporthallen/trainingshallen. Op deze manier hoeft u niet eerst het formulier uit te printen en weer in te scannen. 

Klik op de button(s) die voor u van toepassing is/zijn, u kunt meerdere malen dezelfde button gebruiken.

Digitaal aanvraagformulier gymzalen (https://www.sporthallenapeldoorn.nl/aanvraag-voor-het-gebruik-van-gymlokalen-voor-verenigingen)

Digitaal aanvraag formulier sporthallen (https://www.sporthallenapeldoorn.nl/aanvraagformulier-sporthallen-trainingshallen)

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de afdeling Sport & Ontmoeten. Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 055 - 527 05 55, per e-mail verhuur@accres.nl.
 

Sporthal Sporthal
Accres Accres