Reminder: deadline 1 april 2023 aanvraag subsidieregeling tegemoetkoming prijsstijging maatschappelijke voorzieningen waaronder die van de sport

Heeft u al een subsidie aangevraagd voor tegemoetkoming prijsstijgingen? Wij willen u eraan herinneren dat de gemeente Apeldoorn een eenmalige subsidieregeling heeft opengesteld om verenigingen en buurthuizen te ondersteunen bij de hoge inflatie en gestegen energiekosten.

U heeft nog tot en met 1 april 2023 de tijd om uw aanvraag in te dienen. De hoge inflatie en gestegen energieprijzen raken niet alleen ondernemers en particulieren. Ook buurt- en dorpshuizen en sport-, kunst-, cultuur- en scoutingverenigingen hebben hiermee te maken. Dat kan tot gevolg hebben dat u minder activiteiten kunt aanbieden of de eventuele contributieprijzen moet verhogen. Om dat te voorkomen heeft gemeente Apeldoorn de eenmalige subsidieregeling in het leven geroepen. Deze regeling is onderdeel van een ondersteuningsfonds. Daarmee wil de gemeente dat activiteiten voor inwoners beschikbaar en betaalbaar blijven.

Tot en met 1 april aanvraag indienen via website https://www.apeldoorn.nl/werken-en-leren/ondernemen/subsidies/subsidie-tegemoetkoming-prijsstijging-mv (https://www.apeldoorn.nl/werken-en-leren/ondernemen/subsidies/subsidie-tegemoetkoming-prijsstijging-mv)