Kom ook naar de Inspiratieavond 'Nu tijd om te bewegen' op 18 april 2023

Voor bestuurders van een vereniging, stichting of geïnteresseerden in besturen organiseren we een avond vol energie en inspiratie. Het thema van de inspiratieavond 2023 is ”Nu tijd om te bewegen!”. We lichten uit hoe je beweging kan krijgen in je vereniging of stichting op het gebied van duurzaamheid, omdenken, het flexibel inzetten van vrijwilligerswerk, meer zichtbaarheid creëren van je organisatie en het binden van (nieuwe) vrijwilligers.

Tijd en locatie

Dinsdag 18 april om 19.30 uur. De deur gaat open om 19.00 uur. De locatie is het Gemeentehuis, Marktplein 1, 7311 LR in Apeldoorn.

 

De avond wordt geopend door wethouder Anja Prins. Er zijn diverse sprekers, workshops en de feestelijke verkiezing van Jouw Uitblinker in besturen of Jouw Uitblinker in vernieuwen. En dé plek om in contact te komen met anderen tijdens de afsluitende borrel.

 

Workshop 1: Hoe zet je jouw club in de spotlight?

Workshop 2: Flexibel vrijwilligerswerk door jongerenraad Apeldoorn

Workshop 3: Duurzaam, een uitdaging voor je club!

Workshop 4: Ga besturen!

Workshop 5: Maak een vrijwilligerskalender!

Je kunt je voor 18 april aanmelden via www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl (http://www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl)

 

Overige informatie

Deze inspiratieavond word je gratis aangeboden door Bestuurdersacademie Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn en Rabobank Apeldoorn. De Gemeente Apeldoorn heeft voor de locatie gezorgd.

 

Vragen?

Neem dan contact op met Joyce Vreeswijk van Bestuurdersacademie Apeldoorn via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl (mailto:nfo@bestuurdersacademieapeldoorn.nl)