Draag je een prothese of orthese en wil je beter leren bewegen? Schrijft je dan in voor de Mobility Clinic op 1 april 2023 bij AV'34.

Wat is een Mobility Clinic?

Tijdens de Mobility Clinic kun je ervaring opdoen om sportiever te bewegen met je hulpmiddel, of op zijn minst ervaren hoe je soepeler en comfortabeler kunt bewegen. Je krijgt begeleiding van een deskundige fysiotherapeut of van trainers die gespecialiseerd zijn in het sporten met een hulpmiddel. Of probeer eens of frame running iets voor je is!

Extra informatie voor prothesegebruikers

Als je een prothese draagt, bieden we je de mogelijkheid om een sportvoet of blade van Össur uit te proberen. Let op: niet alle prothesedragers kunnen op een blade lopen. We nemen vooraf contact met je op als je je hiervoor aanmeldt.

Redenen genoeg om je aan te melden!

Je krijgt nuttige tips en adviezen. De mensen van Uniek Sporten weten waar je moet zijn om een sporthulpmiddel aan te vragen en bij welke sportclubs jij kunt sporten. Je ontmoet andere deelnemers met wie je ervaringen en tips kunt uitwisselen.

Wat je ook wilt bereiken, je beleeft in ieder geval een leuke dag. En deelname is gratis!

 

Het maakt niet uit hoe sportief je bent en wat je leeftijd is; de Mobility Clinic is geschikt voor iedereen! Kortom: redenen genoeg om je nu aan te melden.

 

Je bent van harte welkom van 11.00-15.00 uur bij AV’34.

Adres: Sportpark Orderbos 19, 7313 HN in Apeldoorn.

 

Aanmelden

Via deze link kun je je aan melden. (https://proreva.nl/mobility-clinic-2023)

Meer informatie of vragen?

Als je vragen hebt, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Bel ProReva in Apeldoorn: 055-5430900 of stuur ons een e-mail: academie@proreva.nl (mailto:academie@proreva.nl).

 

Graag tot 1 april bij AV’34!

 

 

Mobility Clinic 1 april 2023 bij AV'34 in Apeldoorn webformaat Mobility Clinic 1 april 2023 bij AV'34 in Apeldoorn webformaat
ProReva Mobility Clinic 01-04-2023 bij AV'34 in Apeldoorn ProReva Mobility Clinic 01-04-2023 bij AV'34 in Apeldoorn