Nieuw: Uitblinkers van het jaar tijdens de Inspiratieavond Bestuurdersacademie Apeldoorn op 18 april 2023

Inspirerende uitblinkers gezocht!

Tijdens de inspiratieavond op 18 april 2023 in het Stadhuis geven we een podium aan de geselecteerde groep uitblinkers van verenigingen of stichtingen. Ze verdienen het om in het zonnetje te staan en zullen een inspiratiebron voor anderen zijn!

 

Klik hier voor de spelregels en het nomineren voor: * De uitblinker in jouw bestuur* en *De uitblinker in vernieuwen*.  (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/forms/1833)

 

Tot en met 26 februari 2023 kan je stemmen op jouw uitblinker(s). Tijdens de inspiratieavond van Bestuurdersacademie Apeldoorn worden de gewonnen uitblinkers bekend gemaakt!


Inspiratieavond ”Nu tijd om te bewegen!”

Het thema van de Inspiratieavond 2023 is ”Nu tijd om te bewegen!”. We lichten uit hoe je beweging kan krijgen in je vereniging of stichting op het gebied van duurzaamheid, omdenken, het flexibel inzetten van vrijwilligerswerk, meer zichtbaarheid creëren van je organisatie en het binden van (nieuwe) vrijwilliger.

 

Wordt geïnspireerd door sprekers, kies de workshop van jouw keuze, wees erbij met de feestelijke uitreiking & kom in contact met anderen tijdens de afsluitende borrel!

 

Wil je hierbij zijn, meld je jezelf dan aan via Aanmelden Inspiratieavond Bestuurdersacademie Apeldoorn (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Inspiratieavond-Nu-tijd-om-te-bewegen/60489)

 

Flyer online Nominaties inspiratieavond 2023 BA Flyer online Nominaties inspiratieavond 2023 BA