Groot parasport event naar Rotterdam in 2023!

Vind jij het leuk om paralympische sporters in actie te zien? Dan moet je in augustus 2023 jaar zeker naar de European Para Championships komen in Rotterdam. Voor het eerst in de historie worden dan de EK’s van tien verschillende parasporten tegelijkertijd in één stad georganiseerd. De finales van een aantal sporten worden op ‘city center courts’ in hartje Rotterdam gehouden. Met andere woorden, de parasport komt naar je toe komende zomer.

Het multisport-evenement vindt plaats van dinsdag 8 tot en met zondag 20 augustus 2023 en bundelt tien verschillende parasporten: Para cycling, Para handboogschieten, Para badminton, Rolstoeltennis, Boccia, Goalball, roltoelbasketball, Judo, Schieten en Para taekwondo. Tijdens de European Para Championships strijden de sporters niet alleen om de gouden medailles, maar ook om kwalificatiepunten of directe kwalificatie voor de Paralympische Spelen 2024 in Parijs.

Klik hier om verder te lezen. (https://www.unieksporten.nl/actueel/nieuws/14313/groot-parasport-event-naar-rotterdam-in-2023?utm_source=unieksporten&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=landelijk)