Save the Date Rabo ClubSupport Inspiratieavond | Sport 30 januari 2023

Iedere club heeft eigen ambities voor de toekomst. Met Rabo ClubSupport helpen we je om deze ambities waar te maken. We nodigen je daarom graag uit voor onze Inspiratiebijeenkomst op 30 januari 2023 in Omnisport Apeldoorn. Tijdens deze avond laten we zien hoe we kunnen helpen om je club te versterken!


Verenigingen zijn het cement van onze samenleving

Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie, samenwerken met andere sportverenigingen of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag bij de realisatie. De coöperatieve Rabobank gelooft namelijk in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Begeleiding op maat
Samen met onze partners gaan we graag met jou aan de slag om de club toekomstbestendig te maken. Met Rabo ClubSupport krijgen verenigingen begeleiding op maat, van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Programma
Het definitieve programma volgt binnenkort.


Locatie
Omnisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55, 7321 MA te Apeldoorn

Aanmelden
Opgeven kan samen met maximaal één collega binnen de vereniging via deze aanmeldlink. (https://sportopleidingen.nl/inschrijfformulier?id=440&session=3361&closed=true&code=17f3a62e-39c9-4e5d-8be1-c820c14035c6)

We kijken uit naar jouw komst!
 

Met vriendelijke groet, 

Rabobank, NOC*NSF, Stimenz, Sportservice Apeldoorn

 

Clubsupport Clubsupport