Oproep voor een nieuwe voorzitter van de Regiegroep Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Ruim 2 jaar na de start van het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn is Edgar Breed op 9 december afgetreden als voorzitter van de regiegroep. Hij heeft aan deze rol met veel inzet en toewijding inhoud gegeven. 
Door het aftreden van Edgar ontstaat er een vacature voor een nieuwe voorzitter. In de afgelopen periode hebben meerdere kandidaten belangstellend geïnformeerd en om het transparant te houden en iedereen de mogelijkheid te geven om zich aan te melden is deze uitnodiging gemaakt.  Uit deze kandidaten gaan we een keuze maken voor de nieuwe voorzitter.

 

Procedure

Voor een breed draagvlak zal een selectiecommissie de keuze voor de nieuwe voorzitter gaan maken en deze voordragen aan de regiegroep. Totdat er een nieuwe voorzitter is geïnstalleerd, zal de vicevoorzitter Henk Dijkgraaf (voorzitter Sportraad Apeldoorn) het voorzitterschap op zich nemen. 

Wij zoeken: kandidaten voor de vacature voor voorzitter regiegroep van het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

 

Oproep

Wil je meer weten of heb je interesse in de vacature als voorzitter regiegroep Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn? Stuur ons dan vóór 31 januari 2023 jouw motivatie voor onze inspiratie naar sportakkoord@apeldoorn.nl. 
 

Sport-  en Beweegakkoord Sport- en Beweegakkoord