Deadline verzet naar 14 februari/Doe mee aan de Verenigingsmonitor Sport in de gemeente Apeldoorn

Dit is een onderzoek onder de Apeldoornse sportverenigingen met als doel sportverenigingen inzicht te geven in de eigen vitaliteit (organisatiekracht en maatschappelijke betrokkenheid) en om input op te halen voor de ondersteuning door de Sportraad, Verenigingsondersteuners Sport en de gemeente. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Mulier Instituut.

 

Waarom doen we dat?

Zodat we de Apeldoornse sportverenigingen kunnen versterken. Sportverenigingen zijn namelijk onmisbaar in een sportieve en verbonden samenleving. De sportverenigingen zijn belangrijke sport- en beweegaanbieders en van oudsher een ontmoetingsplek in de wijk. Daarmee speelt het een belangrijke rol als sociaal netwerk en bij de vorming van de Apeldoornse kinderen. Sportverenigingen met voldoende organisatiekracht en maatschappelijke betrokkenheid zijn daarvoor heel belangrijk. De uitkomsten van de verenigingsmonitor gebruiken we om met elkaar te werken aan een (nog) sterker Apeldoorns verenigingsleven.

 

De uitnodiging met de link om mee te doen aan het onderzoek is reeds per mail verstuurd naar de sportaanbieders in de gemeente Apeldoorn.

Voor verdere vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Bas Löverink, via b.loverink@apeldoorn.nl (mailto:b.loverink@apeldoorn.nl) of 06-28885880.