Sportplein Apeldoorn

Afgelopen dinsdagavond 22 november is tijdens de ALV een verhaal gedaan over het Sportplein Apeldoorn. Op verzoek van de aanwezigen op deze avond staat de presentatie op de site van de Sportraad. Klik hier voor de link. (https://www.sportraad.nl/content/13465/download/clnt/103247_Sportplein_Sportraad_22-11.pdf)

Sportplein Apeldoorn in het kort

Het Sportplein Apeldoorn is hét sport- en beweegplatform voor en door Apeldoorners en partners van het Apeldoornse Sport- en Beweegakkoord.
Het platform, welke bestaat uit een website (Sportplein Apeldoorn | Home (https://sportpleinapeldoorn.nl/)) en een app heeft de volgende doelen:

- Meer inwoners (regelmatig) in beweging brengen.

- Inzichtelijk en toegankelijk maken van het sport- en beweegaanbod in Apeldoorn.

- Inzichtelijk en toegankelijk maken van de (beschikbare) sport- en beweegfaciliteiten.

- Mogelijkheid bieden van promotie door sport- en beweegaanbieders.

- Verbinden van de Apeldoornse sport- en beweeggemeenschap en de stakeholders.

- Apeldoorn als sportstad verder op de kaart zetten.

 

Bekijk een 30 seconden video van het Sportplein Apeldoorn (https://www.youtube.com/watch?v=fZumGvW8PU4)


Op dit moment is het platform volop in ontwikkeling en worden zoveel mogelijk sport- en beweegaanbieders bekendgemaakt met het platform en wordt hen gevraagd om hun sportactiviteiten (zoals proeflessen/trainingen) op het Sportplein Apeldoorn te plaatsen. In het nieuwe jaar, vanaf januari 2023 wordt het Sportplein Apeldoorn ook richting inwoners volop gecommuniceerd en onder de aandacht gebracht. Alleen samen met onze sport- en beweegaanbieders kunnen we er voor zorgen dat we de inwoners van Apeldoorn in het nieuwe jaar heel blij maken met alle activiteiten die er op staan. We vragen jullie als sport- en beweegaanbieder dan ook graag om jullie sportactiviteiten op dit nieuwe platform te plaatsen.

 

Direct aanmelden als aanbieder?
Dit kan via dit formulier (https://alpha.movenl.nl/voorsportaanbieders/#contact).
Heb je vragen over het Sportplein Apeldoorn? Hiervoor kan je terecht bij het Team Sportplein Apeldoorn via team@sportpleinapeldoorn.nl (mailto:team@sportpleinapeldoorn.nl)

Webinar

Het volgende (interactieve) webinar zal zijn op 14 december om 20:00 uur. Aanmelden kan via de volgende link: https://sportunity.nu/webinar-sportplein/ (https://sportunity.nu/webinar-sportplein/)

 

Sportplein Sportplein