Aanvragen evenementensubsidie 2024 Apeldoorn Partners voor 1 november 2023

Evenementen 2024

Apeldoorn Partners vraagt elk jaar om plannen voor het organiseren van een publieksevenement: van (middel)grote festivals tot kleinschalige evenementen. Wij zijn meer dan ooit op zoek naar evenementenplannen die aansluiten bij de thema’s van de stad en een aanvulling zijn op het huidige aanbod en/of het versterken van het bestaande aanbod. Zodat Apeldoorn levendig en aantrekkelijk blijft met evenementen die bij de stad passen.

Ben jij van plan om een evenement te organiseren in 2024?

Meld jouw evenement dan voor 1 november aan bij de evenementendesk van Apeldoorn Partners. Door aanmelding van je evenement krijg je inzicht welke evenementen in 2024 waar en wanneer plaatsvinden en kunnen we knelpunten in het programma vroegtijdig oplossen. 

Evenementendesk Apeldoorn Partners

Loop je al langer met een idee rond, maar weet je niet hoe het te concretiseren? Wil je meer informatie over het indienen van subsidie of over locaties? Neem dan contact op met onze evenementendesk via events@apeldoornpartners.nl (mailto:events@apeldoornpartners.nl) Je bent altijd welkom om met ons in gesprek te gaan.

Beroep op subsidie

Wil jij in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van jouw evenement in 2024? Je aanvraag dient dan voor 1 november a.s. binnen te zijn.

Klik hier (https://www.apeldoorn.nl/wonen-en-leven/sport-ontspanning-en-cultuur/subsidies/evenementensubsidie) voor de aanvraag.

Klik hier (https://www.apeldoorn.nl/fl-evenementenfolder-apeldoorn-2024) voor meer informatie en de voorwaarden.