Apeldoornse Handbalvereniging Achilles start in oktober met een nieuw initiatief speciaal voor ouderen: OLDSTARS HANDBAL

Op zaterdag 4 juni tijdens het jubileum festival 60 jaar AHV Achilles gaf de nieuwe Apeldoornse Wethouder Werk & Inkomen, Welzijn & Sport Sunita Biharie al het officiële startsein voor het nieuwe OldStars Handbal. Met de lancering en demonstratiewedstrijd van deze nieuwe sport biedt AHV Achilles in Apeldoorn nu ook een passende handbalvorm voor ouderen. Het initiatief is onderdeel van het MVO-programma Helden in Beweging dat AHV Achilles de komende jaren in Apeldoorn uitrolt.

OLDSTARS HANDBAL BIJ APELDOORNSE HANDBALVERENIGING ACHILLES
AHV Achilles start op 11 oktober 2022 iedere dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur met clinics OldStars Handbal. Dit is een laagdrempelige handbalvorm gericht op 55-plussers. De nadruk ligt op bewegen en plezier maken. Een handbalverleden is niet noodzakelijk. Doe mee en ervaar hoe leuk samen bewegen is. Na afloop van de trainingen is er de mogelijkheid om gezellig samen iets te drinken in het Clubhuis van AHV Achilles, om de hoek van de trainingslocatie.

START TRAININGEN | OPEN INSTUIF 
Is dit iets voor jou? Kom naar gerust naar een training en ervaar of je het leuk vindt om mee te doen. De trainingen starten op dinsdag 11 oktober 2022 en worden gehouden aan de trainingshal van ROC Aventus aan de Musschenbroekstraat 20 in Apeldoorn.

 

Of bezoek de open instuif op zaterdag 15 oktober om 11.00 uur voor een gezellige eerste kennismaking en uitleg onder het genot van een gratis kop koffie/thee en een gebakje. 

De open instuif is in het Clubhuis van AHV Achilles aan de Laan van Kerschoten 12 in Apeldoorn
Iedereen voor wie Oldstars Handbal leuk zou kunnen zijn, is welkom!

Voor aanmelden of meer informatie over OldStars Handbal, mail gerust naar oldstars@ahvachilles.nl (mailto:oldstars@ahvachilles.nl).
Voor meer informatie over handbal in Apeldoorn zie www.ahvachilles.nl (http://www.ahvachilles.nl).

 

 

 

Bijlage persbericht Foto Achilles 60 jaar reunie - Oldstars Handbal Bijlage persbericht Foto Achilles 60 jaar reunie - Oldstars Handbal