Theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op' 26 september 2022

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 26 september aanstaande in Apeldoorn te zien is. Meld je nu aan via onderstaande knop, want dit mag je niet missen!
 
In de voorstelling zien we Maarten, die het als vader én coach positiever probeert te doen. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken in de sport en meer plezier voor iedereen bij de club. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…
 
Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers / coaches (maar ook de bestuurs- en commissieleden zijn welkom!).

De theatergroep gaat eind van dit jaar stoppen met deze voorstelling. Ze gaan andere dingen doen. Dus dit is de kans om er nog bij te zijn en ouders, trainers/coaches en bestuurs- en commissieleden enthousiast te maken en uit te nodigen. Via de onderstaande links ontvang je promotiemateriaal (ontvangen van de theatergroep zelf) om te gebruiken binnen de vereniging. Het zou heel mooi zijn als jullie dit binnen de vereniging gaan inzetten. Dank alvast!

 
De uitvoering op maandag 26 september aanstaande wordt gehouden in Dynamo Café in Omnisport (De Voorwaarts 59, Apeldoorn). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).
 
De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via onderstaande knop. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.


Klik hier om je aan te melden (https://positiefcoachen.nl/voorstellingen/apeldoorn/)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop ’Positief Coachen’ voor jeugdtrainers/coaches (3 avonden)

De kerntaak van een trainer/coach is jonge sporters tot sportieve ontplooiing te brengen. Dat is meer dan trainen van technische- en tactische vaardigheden van de sport die ze uitoefenen. Het is belangrijk dat de jonge sporter zich op vier domeinen ontwikkelt: fysiek, verstandelijk (cognitief), sociaal en emotioneel. Die zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Een positief, inlevende, begrijpende en bewust handelende trainer/coach zal hierbij helpend kunnen zijn. Positief coachen leidt aantoonbaar tot minder afhaken van sporters, betere prestaties, meer plezier van zowel sporters als trainer/coaches, grotere sociale veiligheid en een ontwikkelingsgericht sportklimaat.

Vanaf 20 oktober wordt in Apeldoorn de workshop ’Positief Coachen’ voor jeugdtrainers/coaches georganiseerd. De workshop helpt trainers/coaches van sportverenigingen bij de sportieve ontplooiing van jonge sporters in een positief klimaat. Klik op onderstaande knop voor meer informatie en aanmelden. 

Positief coachen Positief coachen