Sportplein Apeldoorn: plaats voor jouw aanbod en activiteiten

Breng jij samen met ons steeds meer mensen in beweging?
In juni 2022 is het splinternieuwe digitale sport- en beweegplatform gelanceerd: Sportplein Apeldoorn! Het Sportplein Apeldoorn maakt sporten en bewegen in Apeldoorn letterlijk (digitaal) zichtbaar en is hiermee voor Apeldoorners letterlijk hét startpunt van beweging. Als sport- en beweegaanbieder kan jij GRATIS jouw aanbod op dit platform plaatsen.


Wat is het Sportplein Apeldoorn dan precies?
Het Sportplein Apeldoorn brengt al het sportaanbod in de gemeente in kaart en verzamelt dit op één plek. Inwoners kunnen zo in één overzicht eenvoudig en snel op zoek naar een sport- of beweegactiviteit in de buurt. Jij plaatst als aanbieder gratis een proefaanbod op het Sportplein Apeldoorn, om meer mensen kennis te laten maken met jouw aanbod en/of vereniging.

En dat is natuurlijk niet het enige. Op het Sportplein Apeldoorn worden ook sportevenementen en -nieuws geplaatst, waarmee we alle Apeldoorners op de hoogte houden van alle sportnieuws. En niet onbelangrijk: de app van het Sportplein gaat mensen letterlijk verbinden. Kortom: Sportplein Apeldoorn maakt sport- en bewegen makkelijker, laagdrempeliger én leuker!

 

Meer weten?
Ben jij nu al enthousiast en wil je graag meer weten?
Stuur een e-mail aan team@sportpleinapeldoorn.nl (mailto:team@sportpleinapeldoorn.nl)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportplein Sportplein
Sportplein Sportplein