Laat senioren kennismaken met uw aanbod Seniorensport tijdens de Senioren Sportmarkt en Week van de Seniorensport

De Senioren Sportmarkt vindt plaats op zaterdag 1 oktober van 13.00 – 16.00 uur in Omnisport Apeldoorn (Sportfoyer, eerste verdieping). De markt heeft als doel om geïnteresseerden kennis te laten maken met het sport- en beweegaanbod voor senioren in de gemeente Apeldoorn. De markt is gratis toegankelijk voor iedereen.

We nodigen u van harte uit om als sportaanbieder uw aanbod te tonen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en wij zorgen voor kramen en een kopje koffie. Op hetzelfde moment vindt de Proeverij voor Vrijwilligerswerk plaats op de tweede verdieping in het Omnisport. Geïnteresseerden kunnen gelijktijdig beide markten bezoeken.

 

Tijdens de Week van de Seniorensport (1 tot 8 oktober) willen we u vragen om uw sportaanbod voor senioren extra onder de aandacht te brengen en ‘open trainingen’ aan te bieden. De invulling hiervan is aan u. Wij zullen zorgen dat het op meerdere plekken kenbaar wordt gemaakt.

 

Aanmelden

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om aan de Senioren Sportmarkt en/of Week van de Seniorensport deel te nemen. Wilt u deelnemen, dan willen we u vragen om onderstaande link aan te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Graag uiterlijk 4 september. Na deze datum ontvangt u meer informatie.

 

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN (https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Ws9v4lS28kKWuRmlZ19jfGXhcTxCANFKuwm0EL1zt2hUM0tXRU5KUzhEVlQ2M1BWOTFEOTlLWUdFTC4u&web=1&wdLOR=c4B39D46C-8536-4F86-93D2-33BC23E9BA0D)

 

 

Extra advies: zet uw aanbod op Sportplein Apeldoorn

Vanuit het Sport- en Beweegakkoord is onlangs een digitaal platform ontwikkeld: Sportplein Apeldoorn. Daarop kunnen inwoners ook gemakkelijk selecteren op de categorie ‘Ouderen’. Wij adviseren u om uw aanbod te plaatsen op dit platform, want hier zal veel promotie voor worden gemaakt. Ga voor meer informatie naar www.sportpleinapeldoorn.nl (http://www.sportpleinapeldoorn.nl.) Vragen? Stuur dan een mailtje naar team@sportpleinapeldoorn.nl (mailto:team@sportpleinapeldoorn.nl).

Senioren Sportmarkt Senioren Sportmarkt