Uit de ALV van de Sportraad Apeldoorn van 25 mei 2022

- Met de nieuwe wethouder sport Sunita Biharie is kennisgemaakt. Van de oud wethouder sport Nathan Stukker is afscheid genomen. 

- Volleybalvereniging DIAVO is een nieuw lid van de Vereniging Sportraad Apeldoorn

- Tijdens de Sporthuldiging op 15 juni aanstaande zal de lancering van het platform Sportplein                Apeldoorn plaatsvinden. Dit platform is voortgekomen uit de ambitie van deelakkoord 1 van het            Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

- Sjoerd Mulder van vv. GroenWit ’62 is bereid toe te treden tot de Kascommissie. 

- Oproep voor reserve Kascommissielid. Aanmelden via info@sportraad.nl (mailto:info@sportraad.nl)

- Oproep voor twee nieuwe bestuursleden Sportraad Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u contact       opnemen met de voorzitter Henk Dijkgraaf via 055-3604570. Ook is het mogelijk om projectmatig        betrokken te zijn bij de Sportraad.

- Van 23 september tot 5 oktober vindt het WK Volleybal Vrouwen plaats in 3 steden in Nederland,          waaronder Apeldoorn. De kwart-, halve- en finales vinden plaats in Omnisport Apeldoorn. In de gemeente Apeldoorn worden diverse side events georganiseerd.

Klik hier (https://www.sportraad.nl/content/13465/download/clnt/101548_Side_events_WK_Vrouwen_Volleybal_2022.pdf) voor het overzicht.

- Desiree Holstege vormt samen met Sasja van Berkum, Arjan de Groot en Tjeerd Lemstra JOGG-Team    Fit. Desiree is adviseur Gezonde Sportomgeving voor de Provincie Gelderland. De thema’s op dit gebied zijn gezond gewicht, leefomgeving, alcohol en roken.

Klik hier (https://www.sportraad.nl/content/13465/download/clnt/101557_Presentatie_Gezonde_Sportomgeving.pdf) voor de presentatie en contactgegevens.