Livegang Sportplein Apeldoorn tijdens sportverkiezing in Orpheus op woensdag 15 juni

‘Het startpunt van jouw beweging!’
Het Sportplein Apeldoorn maakt sporten en bewegen in Apeldoorn letterlijk (digitaal) zichtbaar en is hiermee voor Apeldoorners letterlijk hét startpunt van beweging. Via een website én via de Sportplein Apeldoorn app!
Als sport- en beweegaanbieder sta jij natuurlijk ook met een basisvermelding op het Sportplein Apeldoorn vermeld, want jouw aanbod mag op dit platform niet ontbreken!
En dat is niet het enige, want jij kan als sport- en beweegaanbieder nu al jouw aanbod extra promoten door zelf een mooi proefaanbod op het Sportplein te plaatsen. Zo verbindt het Sportplein Apeldoorn jou direct met nieuwe potentiële leden! Zorg er dus voor dat jouw proefaanbod uiterlijk 15 juni op het Sportplein Apeldoorn staat! Meer informatie hierover via team@sportpleinapeldoorn.nl

Op woensdag 15 juni in de avond bij Orpheus tijdens de sportverkiezingen is de officiële livegang van dit splinternieuwe Sportplein Apeldoorn.
Voor en door Apeldoorn en partners van het Apeldoorns Sport- en Beweegakkoord. Wij zijn als Sportraad enorm enthousiast over de komst van dit mooie platform. Laten we vooral SAMEN steeds meer mensen in beweging brengen en Apeldoorn als sportstad verder op de kaart zetten!  


Download 15 juni ook direct de app!
Je kunt vanaf de livegang op 15 juni al direct de app downloaden.
Heel handig, zo check jij direct hoe jouw aanbod er op het Sportplein Apeldoorn uitziet!

 

Sportplein Apeldoorn, het startpunt van jouw beweging!

Sportplein Sportplein