'Dat schiet lekker op zo!'

Een fanatieke vader (tevens coach) en een zoon die daar best wat last van heeft. Want je hebt fanatiek en fanatiek. In een vijf kwartier durende theatervoorstelling werden woensdagavond 13 april veel herkenbare situaties geschetst die menig aanwezige deed lachen om vervolgens geconfronteerd te denken: dat heb ik ook weleens zo gedaan. Met ook veel aandacht voor hoe het werkt als je nadenkt over je eigen gedrag.

 

Met de titel ’Dat schiet lekker op zo!’ werden coaches, trainers, bestuurders en andere geïnteresseerden uitgenodigd om in het gastvrije Veluws College Cortenbosch de voorstelling te komen bekijken. Zo’n 60 aanwezigen hadden een heerlijk theateravondje. ”Dit hadden veel meer mensen moeten zien”, aldus één van de bezoekers. Vertegenwoordigers van meerdere verenigingen gaven aan dat ze de binnen de vereniging de voorstelling ook graag willen gaan aanbieden. Mooie complimenten voor de theatergroep, die zich hiermee inzet voor het creëren van een positief sportklimaat bij sportverenigingen.

 

De voorstelling is aangeboden door de werkgroep Positieve Sportcultuur Apeldoorn en mede mogelijk gemaakt vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

 

 

Positief coachen Positief coachen