VAN HENK DIJKGRAAF, VOORZITTER SPORTRAAD

’Het jaar loopt weer op zijn eind en wat voor een jaar is het geweest, één waarbij het voor onze leden lang niet altijd heeft meegezeten (en dat is nog zacht uitgedrukt). Vooral de gevolgen en de impact op ons als mens, als sporter, als verenigingslid en als liefhebber van de sport zorgen voor stress en onrust.

 

Wij kijken ook terug op een jaar met nieuwe kansen en ontwikkelingen waarin samenwerking en verbinding ons verder brengt en hoop geeft voor de toekomst. Met gouden medailles en kampioenschappen zijn wij verwend en doen wij sportief mee, in deze bijzondere jaren is de sport tot steun en inspiratie voor jong en oud.

 

Wij hopen als Sportraad de ingeslagen weg van samenwerkingen in 2022 uit te breiden waarin wij onze leden met een brede scope willen blijven informeren. De Sportraad heeft volop nieuwe plannen waarover wij u graag informeren als het zover is. Wij kijken er in ieder geval naar uit.

 

Namens het bestuur van de Sportraad wensen wij u fijne feestdagen en in alle opzichten een rijk gezegend en gezond 2022 toe.’