SPECIAL KASCOMMISSIE 17 JANUARI 2022

georganiseerd door de Bestuurdersacademie Apeldoorn

Ben je lid van een kascommissie of wil je lid worden van een Kascommissie, en vraag je je af hoe de controle goed en efficiënt kan worden gedaan? Controle is niet moeilijk, maar je moet wel even weten waar je op moet letten. Zelfs vrijwilligers die niet bijzonder administratief onderlegd zijn, kunnen een effectieve en efficiënte kascontrole uitvoeren.

Op deze avond bespreken we jouw vragen en onderwerpen als; wat controleert de kascommissie precies? En welke verantwoordelijkheid heeft de kascommissie? Tijdens deze bijeenkomst wordt op veel onduidelijkheid een antwoord gegeven en wordt het belang van een goede kascommissie uitgelegd. Uiteraard worden ook tips voor de commissieleden besproken. Wat neem je door? Welke vragen stel je aan de penningmeester?

 

Wil je ervaringen uitwisselen met collega-kascommissieleden en leren van een ervaren professional? Dan is deze gratis training iets voor jou.

 

Deze special is van grote toegevoegde waarde voor (nieuwe) kascommissieleden, maar vooral ook voor bestuursleden. 

 

Klik hier voor aanmelding. (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Special-Kascommissie/47143)

 

kascommissie kascommissie