CAMPAGNE 'KIES EEN CLUB'

van het Jeugdfonds Sport & Cultuur

De campagne ‘Kies een club’ loopt tot 30 september. Nu het nieuwe sport- en cultuurseizoen start, zou het fantastisch zijn als zoveel mogelijk kinderen en jongeren direct lid kunnen worden van een sport- of cultuurclub. De campagne biedt ouders die de contributie of het lesgeld niet zelf kunnen betalen, de mogelijkheid contact met ons op te nemen via het speciale telefoonnummer 088 – 8 800 888 of via kieseenclub.nl (http://   campagne  Kies een club Vandaag start de campagne ‘Kies een club’. De campagne loopt tot 30 september. Nu het nieuwe sport- en cultuurseizoen start, zou het fantastisch zijn als zoveel mogelijk kinderen en jongeren direct lid kunnen worden van een sport- of cultuurclub. De campagne biedt ouders die de contributie of het lesgeld niet zelf kunnen betalen,de mogelijkheid contact met ons op te nemen via het speciale telefoonnummer 088 – 8 800 888 of via kieseenclub.nl.  We brengen ouders dan in contact met een intermediair die een aanvraag kan doen. We werken daarbij nauw samen met intermediairs als vrijwilligers van Leergeld en bijvoorbeeld schuldhulpverleners, wijkteammedewerkers of leerkrachten. ). 
We brengen ouders dan in contact met een intermediair die een aanvraag kan doen. We werken daarbij nauw samen met intermediairs als vrijwilligers van Leergeld en bijvoorbeeld schuldhulpverleners, wijkteammedewerkers of leerkrachten.

 

Direct contact met een intermediair

Voor de gemeente Apeldoorn is Lyke Lagerwey de intermediair waar een aanvraag gedaan worden voor vergoeding uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

Lyke Lagerwey
06-2500 9723L.Lagerwey-Moolhuizen@stimenz.nl (mailto:L.Lagerwey-Moolhuizen@stimenz.nl)

Kies-een-club-header Kies-een-club-header