SAAMHORIGHEID GROOT TIJDENS SPORT- EN BEWEEGFESTIVAL LIFEGOALS APELDOORN

Op vrijdag de 27e augustus scheen de zon en genoten meer dan 100 mensen van het sport- en beweegfestival bij voetbalvereniging a.v.v. Columbia in Apeldoorn. Wethouder Willems verzorgde de aftrap. Kortom het was een geweldige sportieve dag!

Deelnemers aan dit festival kwamen uit alle richtingen en deden mee aan voetballen, wandelen, hardlopen en kickboksen. De buitjes hier en daar, mochten de pret niet drukken. Voor de deelnemers is het sporten en bewegen een heel goede manier om op andere gedachten te komen en hun problemen even te vergeten, of zelfs om er anders mee om te gaan. Deelnemer Maarten is steeds geraakt door de liefdevolle benadering: ,,Wat voor mij heel fijn is, is dat ik zonder oordeel wordt benaderd. Ik ben hier Maarten van het kickboksen. Het brengt me echt op andere gedachten en het is voor mijn lichaam ook goed. Voor mij is Life Goals echt een blijvertje.” Ook voor deelnemer Adjami is het heel fijn: ,,Healty body, healty mind.” zegt hij en richt zich weer op de clinic kickboksen. En voor deelnemer Alexander is het vooral de positiviteit die hem aanspreekt.

 

Klik hier om verder te lezen (https://stichtinglifegoals.nl/2021/09/01/saamhorigheid-groot-tijdens-sport-en-beweegfestival-life-goals-apeldoorn/?fbclid=IwAR0puQ37XwalmRV1pAx553nRaHrj0BWV-DgzTWBQquXFzYjWTDvWo6EedX4)

lifegoals 27-8 lifegoals 27-8
LifeGoals LifeGoals