AANKONDIGING ‘SENIOREN SPORTPLEIN’ EN ‘WEEK VAN DE SENIORENSPORT’

De werkgroep Seniorensport van het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn organiseert het ‘Senioren sportplein’ op zaterdag 2 oktober aanstaande en de ‘Week voor de seniorensport’ in de daaropvolgende week (2 tot 9 oktober). Verenigingen krijgen hierbij de kans hun senioren sportaanbod te promoten op deze evenementen.

 

Het Sportplein heeft als doel senioren te laten kennis maken met het sportaanbod gericht op senioren.

Het is gratis toegankelijk voor alle senioren uit Apeldoorn en zij zijn welkom tussen 10:00u en 16:00u aan de Dubbelbeek, voor het zwembad Malkander. 

Naast informatie en meedoen is er natuurlijk ook de gezelligheid van een kopje koffie of een frisdrankje.  

Het Rock Oud Loud koor gaat in de morgen een optreden geven en het Matrozenkoor in de middag. Ook zorgt de Free time jazz band voor een muzikale omlijsting.

Om 11.00 uur geeft wethouder Nathan Stukker het startsein voor de ‘Week van de Seniorensport’ en is tevens het moment voor de kick-off van het project ‘Doortrappen’ (Veilig fietsen tot je 100e).

 

De ‘Week van de seniorensport’ is van 2 tot 9 oktober. Senioren kunnen dan op afspraak bij een vereniging kennis maken met het sportaanbod. Ze maken daarvoor een afspraak en men regelt zelf wanneer men welkom is.

 

Voor sportaanbieders

Wilt u deelnemen aan het ‘Senioren sportplein’, dan ontvangen wij graag uiterlijk 5 september aanstaande uw aanmelding. Na inschrijving wordt u een plaats toegewezen op het plein, die u zelf kunt inrichten. U kunt een (gratis) kraam reserveren bij ons. U bent zelf verantwoordelijk voor de inrichting.

Wilt u meedoen aan de ‘Week voor de seniorensport’ in de week van 2 tot 9 oktober, dan ontvangen wij graag een naam en telefoonnummer waar deelnemers zich kunnen opgeven.

 

U kunt uw aanmelding(en) versturen naar Bart Terwisscha via BTerwisscha@accres.nl (mailto:BTerwisscha@accres.nl).

Mocht u vragen hebben dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06-22495290.