OPROEP VOOR MAKEN VAN EEN VLOG OVER VRIJWILLIGERSWERK

Werkgroep Mensen maken Mensen promoot hiermee het Jaar van de Vrijwilligers 2021

 

 

2021 is uitgeroepen tot het jaar van de vrijwilliger. Om te vieren dat we met elkaar Nederland maken. En om iedereen te inspireren om ook mee te doen!

 

Mensen maken Apeldoorn is een werkgroep die het jaar van de vrijwilliger in Apeldoorn promoot. Wij maken het vrijwilligerswerk in onze stad zichtbaar zodat de interesse van mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen wordt opgewekt om op vrijwillige basis van betekenis te zijn voor een ander. We nodigen daarom dit jaar enthousiaste vrijwilligers, verenigingen of organisaties van harte uit om een vlog te maken over vrijwilligerswerk. Is er al eens een vlog gemaakt en wil je die delen dan is dat ook goed. De vlog kan gestuurd worden naar Mariëlle Alberts, m.alberts@atlant.nl (mailto:m.alberts@atlant.nl).

 

Mocht een vlog niet je ding zijn, dan is het ook mogelijk om een vrijwilliger of een groep vrijwilligers aan te melden voor een interview en een portret- of groepsfoto. Een aanvraag voor een interview kan worden aangemeld bij Myra Pattinasarany, m.pattinasarany@stimenz.nl (mailto:m.pattinasarany@stimenz.nl). Graag bij de aanvraag de contactgegevens van de vrijwilliger(s) vermelden (naam, e-mailadres en telefoonnummer). Gelieve bij de aanvraag ook te omschrijven om wat voor soort vrijwilligerswerk het gaat. Wanneer de aanvraag voldoende aanleiding geeft voor een interview  en fotomoment dan wordt daarvoor een afspraak gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mensen Mensen