Extra datum workshop 'Verlies en rouw'

Wegens grote belangstelling voor de workshop ’Verlies en rouw’ is er een extra datum aan de agenda toegevoegd. De workshop voor maandag 29 maart zit vol, maar wordt nogmaals aangeboden op woensdag 31 maart. Heb je interesse? Geef je dan snel op! 


Uitnodiging introductieworkshop ’Verlies en rouw’
Kom je tijdens je vrijwilligerswerk in aanraking met mensen die verliezen meemaken? En zou je graag willen leren hoe je hier (beter) mee om kunt gaan? Op woensdag 31 maart kun je deelnemen aan een workshop over verlies en rouw. Deze workshop geeft een introductie aan mensen die hun kennis en kunde op het gebied van verlies en rouw willen versterken.

 

”Rouw is de prijs die we betalen voor hechting.”

- A. Dantzig, 1993

Klik hier voor meer informatie en aanmelding. (https://mijn.apeldoornpaktaan.nl/activiteiten/583)

 

De workshop wordt gegeven door Daphne Stroobants, consulent bij MEE Veluwe en MEE IJsseloevers, met verlies en rouw als specialisatie. In de workshop krijgen jullie informatie over rouw en verlies, maar gaan jullie ook in kleine groepjes met elkaar in gesprek. De workshop wordt online gehouden, via ZOOM. Hierover ontvang je per e-mail aanvullende informatie. 

Datum:
Woensdag 31 maart van 19.30 - 21.00 uur

Aanmelden graag voor 15 maart via de website van Apeldoorn Pakt Aan. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@apeldoornpaktaan.nl. 


Deze workshop wordt georganiseerd door de werkgroep deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking in Apeldoorn.