Sporten bij de vereniging in de zomermaanden in Apeldoorn!

'Creatief Denken' werksessie

We hebben op het moment van schrijven ongeveer een jaar met het coronavirus en de coronamaatregelen in Nederland te maken en dit heeft veel impact op de samenleving én de sportverenigingen. Het afgelopen jaar hebben de verenigingen laten zien dat zij flexibel en daadkrachtig kunnen handelen bij veranderende omstandigheden. Complimenten daarvoor!

 

Met afwisselende periodes hebben we sport- en beweegaanbod aan de leden van de verenigingen kunnen aanbieden, maar ook een te lange periode niet. Het ziet er naar uit dat als we straks weer ‘open’ mogen, de zomerstop periode aanbreekt. Normaal gesproken is dat een periode waarin veel verenigingen dicht zijn en er een kleine twee maanden weinig tot geen aanbod voor de leden is. Wij willen samen met jullie op zoek naar hoe er aanbod in deze periode gecreëerd kan worden met als hoofdvraag:

 

Hoe zorgen we ervoor dat we in de zomermaanden sport- en beweegaanbod aanbieden?

Met minder vrijwilligers.

 

Dit willen we doen door middel van de werksessie ’Creatief Denken’. ’Creatief Denken’ is ideaal om met elkaar nieuwe ideeën en plannen te ontwikkelen. Door anders denken, of noem het denken met een omweg, kan je tot onverwachtse uitkomsten komen. Door middel van de methode van [u rl|https://www.start2create.nl/creatief-denken/|Start2Create|ext] laten we mensen op een dynamische manier anders denken. In fysieke bijeenkomsten, maar ook online. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Wil je sport- en beweegaanbod in de zomerperiode aanbieden maar weet je niet hoe? Of met wie? Of heb je andere prangende vragen over dit onderwerp? Schrijf je dan nu in voor de creatieve werksessie op dinsdag 6 april van 19.30 tot 21.00 uur! Klik hier (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wa5XCJnX40CxYz3IKJ4aoAZ9Z0zerR5IlH8gxQj5IeZUNThPTlU0TEVWR0JUNjY2MDZZMURPQzBJSS4u) om je in te schrijven.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verenigingsondersteuners Sport;

Tjeerd Lemstra                                  Rico de Boer
t.lemstra@stimenz.nl                         rdeboer@sportraad.nl
06-50 45 83 65                                 06- 55 81 03 11