Campagne 'Blijf lid van je club' van start

Deel deze campagne zoveel mogelijk op de website en via social media

’Blijf lid van je club’, onder dat motto start deze week een campagne om niet alleen de Apeldoornse sportclubs een hart onder de riem te steken, maar ook de leden vooral uit te nodigen om hun club te blijven steunen en dus vooral lid te blijven.

6 weken lang zullen korte filmpjes met quotes en korte verhalen worden gedeeld waarin oproepen worden gedaan om vooral lid te blijven van je club en waarom dat zo belangrijk is.

Klik hier voor de link naar de eerste filmpjes (https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=PtTqs7xYiYk) met oud-topvolleyballer Bas van de Goor, wethouder Nathan Stukker en Hans Davelaar van vv. AGOVV. 

Prof. Dr. E. Scherder en staatssecretaris Paul Blokhuis hebben ook toegezegd hun medewerking te willen verlenen aan deze campagne.

Naast de filmpjes zullen ook door heel Apeldoorn spandoeken met de oproep worden opgehangen.

RTV Apeldoorn, De Stentor en de Stedendriehoek ondersteunen de actie met artikelen en video’s.

 

Ook alle sportclubs ontvangen in de komende weken deze filmpjes via ons en jullie zijn vrij om deze ook te delen via jullie eigen website, sociale media, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen die jullie gebruiken om de leden te bereiken. 

Op deze wijze willen wij als Sportraad Apeldoorn, Accres Apeldoorn en RTV Apeldoorn graag de clubs ondersteunen in deze lastige periode.

Bas Bas