Extra geld voor het stimuleringsbudget inclusief sporten en bewegen

Diversiteit en inclusie in de sport is belangrijk. Om sport- en beweegaanbieders te motiveren met dit thema aan de slag te gaan, kunnen zij gebruik maken van het stimuleringsbudget. Dit budget kunnen zij gebruiken voor bijvoorbeeld het binden van nieuwe sporters, het starten van een ontwikkelingstraject of het aangaan van een samenwerking met een regionale organisatie. Zo proberen we samen meer mensen te bereiken die zich nog niet thuis voelen in de sport door bijvoorbeeld etnische achtergrond, leeftijd, fysieke of mentale beperking, seksuele geaardheid of sociale positie.

Het stimuleringsbudget (maximaal €850,-) kan aangevraagd worden door sport- en beweegaanbieders die op basis van behoefte aanbod willen versterken, verbeteren of vernieuwen voor inclusieve doelgroepen.

Sport- en beweegaanbieders kunnen het stimuleringsbudget aanvragen via het aanvraagformulier op https://clubbase.sport.nl/kennisbank/ledenwerving-behoud/ledenwerving (https://clubbase.sport.nl/kennisbank/ledenwerving-behoud/ledenwerving) Wij nemen hierna contact met hen op.

En voor meer informatie door te verwijzen naar onderstaande link.

https://www.unieksporten.nl/actueel/nieuws/12544/extra-budget-vrijgemaakt-voor-het-stimuleringsbudget-inclusief-sporten-en-bewegen (https://www.unieksporten.nl/actueel/nieuws/12544/extra-budget-vrijgemaakt-voor-het-stimuleringsbudget-inclusief-sporten-en-bewegen)

67df38e7-ece9-42bf-96d7-46ec57ea9b64 67df38e7-ece9-42bf-96d7-46ec57ea9b64