Bestuurdersopleiding 'Besturen met Impact'

De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken. De KNVB Assist Bestuurdersopleidingen geven hierbij een persoonlijke verdieping.

Wil jij je alleen of met meerdere leden van je bestuur ontwikkelen? Geef je dan op voor de bestuurdersopleiding ‘Besturen met Impact’ in Apeldoorn, gehouden bij V.V. Albatross in Apeldoorn. Het aanbod geldt voor alle sportverenigingen. De vier opleidingsavonden zullen plaatsvinden op:

31 maart

21 april

19 mei

9 juni


De opleiding wordt kosteloos aangeboden omdat we gebruik kunnen maken van een regeling vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn. Voor meer informatie, ervaringen en inschrijving ga je naar: https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/goed-besturen/opleidingen (https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/goed-besturen/opleidingen)

Let op: het kan zijn dat wordt vermeld dat de kosten € 375,- zijn. De KNVB, die de inschrijvingen regelt, is op de hoogte dat dit voor de training in Apeldoorn niet geldt. Inschrijven voor de opleiding is alleen mogelijk met een KNVB-account. KNVB-leden hebben dit account al en vullen deze gegevens in bij het inschrijven van de opleiding. Niet KNVB-leden maken heel makkelijk een gratis account aan om zo gebruik te kunnen maken van het digitale lessysteem.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Wolter Bos (KNVB) via 06-30 53 03 55 of wolter.bos@knvb.nl (mailto:wolter.bos@knvb.nl) of Tjeerd Lemstra (Apeldoorn Pakt Aan) via 06 - 50 45 83 65 of t.lemstra@stimenz.nl (mailto:t.lemstra@stimenz.nl).

200212LLU8130 200212LLU8130