Taakie, de digitale assistent vrijwilligerszaken voor sportverenigingen

“Hoi, ik ben Taakie, jouw digitale assistent vrijwilligerszaken! Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen de club is niet langer een vervelende uitdaging. Het is mijn werk het werven van vrijwilligers voor jou leuker en makkelijker te maken en om te zorgen dat vrijwilligers hun taak met nog meer plezier uitvoeren!”

 

Met deze tekst introduceert Taakie zich, de nieuwe tool voor het werven van vrijwilligers bij sportverenigingen. Vanaf nu officieel live, ontworpen door de makers van het succesvolle programma ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’, dat binnenkort ook weer van start gaat in Apeldoorn. Met Taakie wordt de stap gezet om laagdrempelig en geautomatiseerd vrijwilligers en taken te koppelen. Begin 2020 wat Taakie de winnaar van de nationale innovatiechallenge ‘ondersteunen vrijwilligerscoördinatoren sportclubs’ van het ministerie van VWS en Sportinnovator. Nu, een jaar later, is het voor jouw club beschikbaar.

 

Nieuwsgierig? Bekijk deze video (https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=6qCgtFniXSA&feature=youtu.be) en vraag een gratis demo aan op www.taakie.nl. (http://www.taakie.nl.)Of neem deel aan de webinar op 19 januari. Klik hier om je aan te melden. (https://form.jotform.com/203503088523349)

 

Neem in Apeldoorn voor verdere vragen (o.a. over start Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd of mogelijkheden van (financiële) ondersteuning bij het afsluiten van een abonnement Taakie) contact op met verenigingsondersteuner Tjeerd Lemstra, 06-50458365,t.lemstra@stimenz.nl (mailto:t.lemstra@stimenz.nl).

Taakie met vos tag Taakie met vos tag