OPROEP VOOR HET AANMELDEN VAN SPORTERS VOOR DE SPORTPENNING 2020 GEMEENTE Apeldoorn

In 2020 is een streep gezet door heel veel sportevenementen. Om die reden hebben de Sportraad Apeldoorn en Gemeente Apeldoorn ervoor gekozen om dit jaar geen Sportverkiezingen uit te schrijven.

Maar de bijzondere prestaties die wel zijn behaald door sporters dit jaar willen we graag uitlichten. De Sportraad en Gemeente hebben daarom besloten om wel de Sportpenningen 2020 uit te reiken. Hoe dat precies vormgegeven gaat worden, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Aanmelden sporters
De Sportraad Apeldoorn houdt zo goed mogelijk bij wie er in aanmerking komen voor een sportpenning, maar willen hierbij ook de hulp van de verenigingen inschakelen. We willen er immers zeker van zijn dat iedereen die recht heeft op een Sportpenning, deze ook zal ontvangen.
Via deze weg roept de Sportraad verenigingen en burgers op om hun Nederlands kampioenen (of hoger) op te geven.

Klik hier (https://www.sportraad.nl/pg-13465-7-21078/pagina/sportverkiezingen.html) voor de criteria en aanmeldformulieren.

 

Uw aanmelding dient uiterlijk 4 januari 2020 bij ons binnen te zijn. U kunt dit per mail via info@sportraad.nl (mailto:info@sportraad.nl) doen of per post naar Laan van Westenenk 4, 7336 AZ  Apeldoorn.