Annuleringsregeling reservering sportaccommodatie/wijkcentrum gedurende de gedeeltelijke lockdown Accres Apeldoorn

Tijdens de persconferentie van 3 november werd aangegeven dat de tijdelijke verzwaring twee weken duurt (tot 18 november) en we daarna weer tot half december in de gedeeltelijke lockdown gaan. Gedurende de gedeeltelijke lockdown en de verzwaring daarvan is het mogelijk om reserveringen voor een sportaccommodatie of wijkcentrum kosteloos te annuleren. Bekijk goed naar de reserveringen die voor de rest van het jaar in ons systeem staan en bepaal of het verstandig is om nu gebruik te maken van de kosteloze annuleringsperiode. Het kosteloos annuleren geldt zolang wij in de gedeeltelijke lockdown zitten, dit is dus tot nader order en hier is vanuit de overheid nog geen einddatum aan gegeven.

Als de maatregelen weer versoepelen en wij uit de gedeeltelijke lockdown mogen, dan zal de annuleringsregeling (zie hieronder) weer toegepast worden. Let op: Als de annuleringsregeling weer wordt toegepast dan zullen wij dit communiceren op onze website accres.nl/corona. (https://www.accres.nl/informatie-rondom-het-coronavirus)

 

Annuleringsregeling na de gedeeltelijke lockdown

Voor annuleringen geldt een opzegtermijn van vier weken, waarbij een opzegging via e-mail afdoende is. Bij een opzegging binnen vier weken voor een bepaalde datum dat een accommodatie gehuurd wordt, geldt de volgende annuleringsregeling. De huurder is de overeengekomen huurprijs verschuldigd:

-Bij annulering in het tijdvak 4 tot 3 weken voor de overeenkomen (reservering) datum: 25% van de verschuldigde huur.

-Bij annulering in het tijdvak 3 tot 2 weken voor de overeengekomen (reservering) datum: 50% van de verschuldigde huur.

-Bij annulering in het tijdvak 2 weken tot 1 week voor de overeengekomen (reservering) datum: 75% van de verschuldigde huur.

-Bij annulering in het tijdvak 1 week tot het moment van reserveren voor de overeengekomen (reservering) datum: 100% van de verschuldigde huur.

 

Vragen of annuleren

Als je gebruik wilt maken van de kosteloze annuleringsperiode of je hebt een vraag of opmerking, dan kan je contact opnemen met de afdeling Verhuur via 055 527 05 55 / verhuur@accres.nl (mailto:verhuur@accres.nl)

logo-accres-1x logo-accres-1x