Verschoven datum aanvragen evenementensubsidies 2021 gemeente Apeldoorn

Medio november zal meer bekend worden gemaakt over het subsidietraject 2021. Wat al wel kan worden medegedeeld, is dat de aanvraagtermijn voor het aanvragen van evenementensubsidies 2021 is verschoven van 1 november 2020 naar 1 februari 2021. Mocht u dus een (nieuw) evenement willen organiseren in 2021 en beroep willen doen op subsidie, dan is deze termijn opgeschort.

 

Indien u in 2020 subsidie voor uw evenement heeft toegekend gekregen maar uw evenement niet heeft kunnen plaatsvinden, dan blijft subsidie staan voor het uitvoeren van de activiteit in 2021. Daarnaast wordt op dit moment geïnventariseerd of er mogelijk budget beschikbaar kan worden gesteld voor maatregelen die u wellicht moet treffen om uw evenement alsnog in 2021 ‘corona-proof’ te kunnen laten plaatsvinden, mits dit mogelijk is.

 

Meer informatie over het aanvragen van subsidie, het subsidieplafond 2021 en de criteria wordt medio november gepubliceerd op https://www.apeldoorn.nl/evenementensubsidie?highlight=evenementensubsidie (https://www.apeldoorn.nl/evenementensubsidie?highlight=evenementensubsidie).