Doe mee aan de Salland Clubactie!

Met de Salland Clubactie kunnen clubs jaarlijks mooie bedragen scoren voor in de clubkas. Bovendien profiteren leden van een goede zorgverzekering op maat.

 

Het sponsorbedrag kan bij elkaar worden gespaard door leden die zich aanmelden op het clubcollectief, voor iedere deelnemer aan het collectief ontvangen clubs een mooi sponsorbedrag. Naast de financiële steun organiseert Salland ook ondersteunende activiteiten voor sportclubs. Zoals EHBSO workshops, Salland Helpt, verenigingsadviezen en het innovatiebudget.

 

Extra in 2020

Salland ziet dat sportclubs het moeilijk hebben door het coronavirus. Hoewel ze dit probleem niet kan oplossen, wil ze wel haar steentje bijdragen. Daarom krijgen alle sportclubs die zich dit jaar aanmelden voor de Salland Clubactie € 250,- extra, bovenop het bedrag dat hun leden bij elkaar scoren komend Clubactie-seizoen.      

 

Leden krijgen:

-7% korting op uw aanvullende en tandartsverzekering;

-Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders

-5 gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus

-25% korting op alle artikelen bij sportdirect.com

-Kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij de club!

 

Salland Zorgverzekeringen maakt medio november de premie bekend. Vanaf dat moment kunnen leden overstappen en scoren voor de club. Wil je jouw club aanmelden voor de Salland Clubactie? Ga dan naar www.salland.nl/steuntjeinderug (http://www.salland.nl/steuntjeinderug)