Deadline aanvragen TASO regeling II 11 oktober 2020

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft het kabinet in het voorjaar van 2020 diverse maatregelen ingevoerd. Deze hebben in veel sectoren impact gehad, waaronder de amateursport.

Deze regeling is bedoeld voor amateursportorganisaties die, ten opzichte van 2019, ten minste 20% van hun omzet zijn verloren als gevolg van de maatregelen tegen COVID-19.

U kunt de tegemoetkoming aanvragen tot en met zondag 11 oktober.

 

Hoogte tegemoetkoming

De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van uw doorlopende lasten in de periode waarin u ten minste 20% minder omzet had. U kunt voor 2 perioden een tegemoetkoming aanvragen:

Periode 1: van 1 maart tot en met 31 mei 2020

Periode 2: van 1 juni tot en met 31 augustus 2020

Voor de regeling is in totaal €44,5 miljoen beschikbaar. Bij overschrijding van het budget vindt een loting plaats onder alle juiste en volledige aanvragen. Neem daarom de tijd om uw aanvraag goed in te dienen.

Let op: Heeft u eerder een tegemoetkoming ontvangen ter compensatie als gevolg van de verdere verspreiding van COVID-19 zoals de Tegemoetkoming schade COVID-19 (TOGS), de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) of een tegemoetkoming voor uw personele lasten? Dan gelden er enkele voorwaarden. Zie hieronder, én de Vragen en antwoorden.

 

Lees hier (https://www.dus-i.nl/subsidies/tegemoetkoming-amateursport-covid-19) verder