Vervolg onderzoek gevolgen corona sportverenigingen; enquête Mulier Instituut

Graag nodigen we u uit om onderstaande vragenlijst over de gevolgen van de coronacrisis voor uw vereniging in te vullen. Samen met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten, en het ministerie van VWS zijn we benieuwd naar de financiële gevolgen voor uw sportvereniging en de ervaringen van uw sportvereniging met betrekking tot het sporten in coronatijd, de protocollen en de andere coronamaatregelen. Hiermee helpt u ons bij het creëren van een beter beeld van de behoeften van sportverenigingen in deze bijzondere tijd. Uw input is dus van grote waarde.

 

Omdat de vragenlijst door meerdere partijen wordt uitgezet, kan het zijn dat uw vereniging meerdere keren een uitnodiging voor de vragenlijst ontvangt. Het is de bedoeling dat per vereniging de vragenlijst 1 keer wordt ingevuld. Tijdens het invullen van de vragenlijst kan het handig zijn om enkele gegevens over de begroting van uw vereniging bij de hand te hebben, omdat wij geïnteresseerd zijn in de financiële gevolgen voor uw sportvereniging.

We verwachten dat het invullen ongeveer 20 minuten zal duren.

Klik op https://2gather.dubinterviewer.com/q?Quest=2172 (https://2gather.dubinterviewer.com/q?Quest=2172) voor de link naar de vragenlijst.