Sport- en beweegactiviteiten in de zomervakantie

Gaan jullie deze zomervakantie door?

Het voorjaar van 2020 is door het Coronavirus heel anders verlopen dan we hadden verwacht. Sport- en beweegaanbieders hebben hierdoor o.a. niet het sportaanbod kunnen verzorgen dat zij gewend zijn. Stap-voor-stap kan er steeds meer. Het virus is echter nog onder ons en zal ook effect hebben op de zomervakantie. De verwachting is dat meer Apeldoorners in hun vakantie thuis zullen blijven. 

De gemeente Apeldoorn heeft aan Sportstimulering (onderdeel van Accres) gevraagd hierop in te spelen en samen met sport- en beweegaanbieders een zomerprogramma vorm te geven. Van een aantal sport- en beweegaanbieders komen de eerste signalen dat zij hierop willen inspelen door in de zomervakantie sportaanbod te blijven organiseren voor hun leden en niet-leden. 

Sportstimulering gaat hiervoor eerst in kaart brengen welke zomeractiviteiten er plaatsvinden of zouden plaatsvinden, zodat zij dit kunnen ondersteunen/verbinden door middel van menskracht, kennisdeling, communicatie en/of het faciliteren van materialen en benodigdheden. Eén van de eerste stappen die zij daarin zetten is inventariseren welke sport- en beweegaanbieders zomeractiviteiten organiseren en tegen welke uitdagingen ze daarbij aanlopen.

We willen jullie hiervoor vragen de vragenlijst inventarisatie in te vullen. Het kost ongeveer 2 minuten. De vragenlijst is op een computer, tablet en smartphone in te vullen. Open de vragenlijst door te klikken op de link: Zomeractiviteiten in Apeldoorn 2020 (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wa5XCJnX40CxYz3IKJ4aoFineYI7ggVDiM3rnhinxvdURFdUQk1XSDQ2TUZSOFFaRDA4VlE1WkpMNyQlQCN0PWcu) of de QR-code te scannen met een tablet of smartphone.

sunset-3754082_1920 sunset-3754082_1920
Zomeractiviteiten in Apeldoorn 2020 Zomeractiviteiten in Apeldoorn 2020