Positief Coachen in Coronatijd?

Dit najaar voorstelling bij jullie sportclub, school of bedrijf?

De wereld staat op z’n kop en je bent vast heel druk bezig met wat wel en niet kan in deze Coronatijd. In stapjes is er gelukkig weer meer mogelijk.
 
Als jullie sportclub, school, bedrijf weer (steeds meer) gaat draaien, is dat een goed moment om een frisse start te maken en aan een positief klimaat te gaan werken. Onze humoristische voorstellingen daarover geven een krachtige aanzet (indien gewenst gevolgd door een leuke en overzichtelijke campagne van een jaar).
 
Wij krijgen daarom veel vragen wat in deze Coronacrisis wel niet kan. We geven dit najaar weer voorstellingen, dus je kunt gerust boeken.
 
Gezien de routekaart van de overheid voorlopig voor maximaal 100 mensen, die 1,5 meter uit elkaar moeten zitten. Dat is mogelijk in bijvoorbeeld een sporthal, een grote aula van een (bevriende) school, een cultureel centrum,  een openluchttheater, een grote ruimte in een bedrijfspand, etc.
 
Natuurlijk geven we een Coronagarantie: als de voorstelling tegen die tijd vanwege de overheidsmaatregelen niet door zou kunnen gaan, mag je kosteloos annuleren of verplaatsen.
 Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! (https://positiefcoachen.nl/contact/)

 

Geen geld voor een voorstelling?

Ben je van een sportclub of school? En hebben jullie onvoldoende budget voor een voorstelling van ons?
 
Neem dan toch contact met ons op. Doe dat nu, want mogelijk komt er voor een beperkt aantal clubs en scholen subsidie vrij.
Vul dit formulier in! (https://positiefcoachen.nl/subsidie/)

 

Klik https://positiefcoachen.nl/ (https://positiefcoachen.nl/) voor meer informatie.

 

 

 

 

logo_positief_coachen_transparent logo_positief_coachen_transparent