Rabobank Coöperatief Noodfonds Coronacrisis voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven

die klant zijn bij de Rabobank

De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Rabobank wil in deze bijzondere en hectische tijd hulp bieden via het Rabobank Coöperatief Fonds voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. 

Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven kunnen via het digitale aanvraagformulier een aanvraag indienen voor een beroep op het Fonds. De aanvrager beargumenteert concreet waardoor zij in continuïteitsproblemen dreigt te komen, bijvoorbeeld door het wegvallen van een belangrijk event of activiteit (uitgezonderd zijn zaken als contributie-inkomsten of reguliere horeca-omzet), inclusief een eenvoudige berekening van de financiële consequenties. Tevens kan een aanvraag worden ingediend door voorgenoemde partijen voor een project of activiteit dat direct gerelateerd is aan de gevolgen van de coronacrisis.

Direct aanvragen? Aanvraagformulier noodfonds Rabobank Apeldoorn en omgeving (https://www.mijnrabobanksteunt.nl/apeldoorn-en-omgeving/aanvraagformulier/noodfonds)

Meer informatie en voorwaarden:
Rabobank Coöperatief Fonds voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven (https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rabobank-cooperatief-fonds-voor-verenigingen-stichtingen-en-maatschappelijke-initiatieven/)

noodfonds-733x367_291072386 noodfonds-733x367_291072386