[afgelast] Week van Goed Sportbestuur door NOC*NSF

Startconferentie 21 maart in Omnisport Apeldoorn

Mede in verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus Covid-19 gaat de activiteiten van de Week van Goed Sportbestuur niet door.

Meer informatie: https://nocnsf.nl/week-van-goed-sportbestuur (https://nocnsf.nl/week-van-goed-sportbestuur)

 

Een goed sportbestuur maakt het mogelijk dat sporten leuk is! Daarom geven we in de eerste week van de lente extra aandacht aan de sportbestuurders. Met de kennis die we samen hebben en de ontwikkeling van de nieuwe Code Goed Sportbestuur geven we graag meer inzicht in hoe besturen in de sport leuker en gemakkelijker wordt. Dit feest organiseren we voor zowel bondsbestuurders, verenigingsbestuurders of andere geïnteresseerden die met de nieuwe code willen gaan werken.

Tijdens deze week kan er kennis gemaakt worden met de inhoud van de code en bijbehorende tools en mogelijkheden. Bestuurders van sportbonden en verenigingen, ondersteuners van verenigingen, gemeenten en lokale sportservice bureaus kunnen elkaar ontmoeten en nieuwe kennis opdoen om daarmee besturen in de sport nóg leuker/gemakkelijker te maken.

Op zondag 21 maart 2020 organiseert NOC*NSF een startconferentie in Omnisport Apeldoorn. Op maandag 23 maart, dinsdag 24 en woesndag 25 maart worden er op diverse thema’s in Omnisport verschillende kennissessies georganiseerd. Een greep uit de thema’s: goed bestuur, integriteit, doping, communiceren, werven van nieuwe bestuurders en nog veel meer.

Meer informatie en aanmelden?
Meer informatie over de Week van Goed Sportbestuur staat op:
https://nocnsf.nl/week-van-goed-sportbestuur (https://nocnsf.nl/week-van-goed-sportbestuur)

Direct aanmelden? Ga naar:
https://www.formdesk.com/noc-nsf/goedsportbestuur (https://www.formdesk.com/noc-nsf/goedsportbestuur )

De Week van Goed Sportbestuur wordt door NOC*NSF georganiseerd in samenwerking met KC Sport, Kuperus en Co, BMC Advies, CMS Advocaten, Muijzers Advies, Wagner, KNRB - gRoei, KNVB,  Supervisie Sportbestuur, Sport Professionals Network, Rabobank, Doping Autoriteit, Instituut voor Sport Rechtspraak, Academie voor Sportkader en Centrum Veilige Sport.

NOCNSF Samenwerken bestuurders NOCNSF Samenwerken bestuurders