Gratis workshop ‘4 inzichten voor sportbestuurders’ op 29 oktober in Apeldoorn

Meld je nu aan!

Hoe kun je als bestuur van een sportvereniging beter onderling samenwerken? Hoe kun je de mensen om je heen op een goede manier betrekken? En hoe verdeel je de taken en houd je iedereen gemotiveerd? De workshop ‘4 inzichten voor sportbestuurders’ helpt je antwoord te geven op deze vragen en zo te groeien in je rol als bestuurder. De 4 inzichten zijn:

- SAMEN DOEN
- MEENEMEN
- EIGENAARSCHAP
- SUPPORT

Tijdens de workshop werk je nauw samen met andere verenigingsbestuurders en leer je van elkaars ervaringen. Herkenbare en dagelijkse situaties komen aan bod: een medebestuurder die zijn afspraken niet nakomt, een collega-bestuurder die overloopt en taken niet uit handen durft te geven, et cetera. Herken je dit? Dan is het volgen van de workshop 4 inzichten voor sportbestuurders dé kans om onder deskundige begeleiding te werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling als sportbestuurder.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden (https://www.apeldoornpaktaan.nl/activiteiten/workshop-4-inzichten-voor-sportbestuurders/) (tip: kom met minimaal twee bestuurs/commissieleden)

De workshop wordt aangeboden vanuit de Bestuurdersacademie Apeldoorn. Klik hier voor het gehele najaarsaanbod (https://www.apeldoornpaktaan.nl/vrijwilligers/bestuurdersacademie/) met het allereerste Apeldoornse Bestuurderscafé, trainingen ‘Presenteren kun je leren’ en ‘Krachtig besturen’ en de special ‘Jongeren betrekken bij je bestuur’.

Afbeelding1 Afbeelding1