Inspiratieavond 'De kracht van verenigen'

ingevoerd op 21-03-2019

De (sport- en cultuur)wereld is in beweging en het klassieke verenigingsleven staat onder druk, ook in de regio Apeldoorn. Het is moeilijk om vrijwilligers te vinden en financieel is het ook steeds lastiger. Gaat de vereniging dan verdwijnen? Natuurlijk niet, want verenigen is van alle tijden. Alleen gaat het vandaag de dag anders dan honderd jaar geleden. Neem alleen al de komst van sociale media en de enorme hoeveelheid activiteiten die we kunnen ondernemen in onze vrije tijd. Dat vraagt om een herbezinning op de wijze waarop we ons verenigen.

We nodigen je van harte uit voor de inspiratieavond ‘De kracht van verenigen’ op maandag 15 april. Op deze avond krijg je een interessante andere kijk op verenigen. Spreker Berend Rubingh heeft het over ‘naar binnen én naar buiten verenigen’. Berend is dé deskundige als het gaat om verenigen en is bekend van de twee veelbekeken Back2Basics video’s over modern verenigingsbesturen (https://www.youtube.com/watch?v=Umomu_aDQ4w) en sturen op verenigen (https://www.youtube.com/watch?v=vrCHG-S0nyY). Ze zijn het bekijken waard!

Inspiratieavond ’De kracht van verenigen’

Locatie: Stadhuis Apeldoorn (tijdelijk), Stationsplein 50, 7311 NZ Apeldoorn

Groepering: Bestuurdersacademie

Datum: 15 apr. 2019 t/m 15 apr. 2019

Type: Informatiebijeenkomst

Bijdrage: Geen bijdrage

Tijd: 19.30 - 21.45 uur

Programma en parkeren
De Inspiratieavond start maandag 15 april om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. De locatie is het eet-werkcafé van het tijdelijke Stadhuis, Stationsplein 50 in Apeldoorn (bij het busstation). Parkeren kan in parkeergarage Koningshaven, op 5 minuten loopafstand. Kom je op de fiets? Dan kun je die stallen onder de tijdelijke huisvesting, ingang fietsenstalling aan de Sophialaan.

Aanmelden
Nieuwsgierig? Kom luisteren en meedoen aan een inspirerende avond waar we ons verenigen om ons nog beter in de toekomst te verenigen. Deze inspiratieavond wordt je aangeboden door Bestuurdersacademie Apeldoorn, Rabobank Apeldoorn en omgeving en gemeente Apeldoorn.

Klik hier om je aan te melden (https://goo.gl/forms/i75bVeWHLdz7XJGP2)

Heb je vragen, neem dan contact op met Tjeerd Lemstra (Bestuurdersacademie Apeldoorn) via 06 - 50 45 83 65 of t.lemstra@stimenz.nl (mailto:t.lemstra@stimenz.nl) of Jocelyn Eising-Borger (Rabobank Apeldoorn en omgeving) via 088 – 726 7226 of jocelyn.eising@rabobank.nl (mailto:jocelyn.eising@rabobank.nl).

Tot ziens op 15 april!