Vakbeurs Sportaccommodaties: 14 maart 2019

ingevoerd op 20-02-2019

Op 14 maart 2019 wordt in Houten de Vakbeurs Sportaccommodaties georganiseerd. Vakbeurs Sportaccommodaties is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Bent u als (semi-)professional of vrijwilliger betrokken bij aan ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties? Meldt u dan via de volgende link aan voor de beurs: Registreer voor een gratis bezoek. (https://www.vakbeurssportaccommodaties.nl/nl/bezoeker/registreer) Nog niet overtuigd? Lees hieronder dan zes redenen waarom dit evenement in uw agenda moet staan.

 

6 redenen om te bezoeken

1. 100% focus op accommodaties
Er zijn talloze factoren waar u als professional rekening mee moet houden om een sterke accommodatie neer te zetten. Daarom vestigt Vakbeurs Sportaccommodaties als enige evenement in Nederland alle aandacht op de accommodatie zelf: van financiering en ontwerp tot beheer en onderhoud.
 

2. Bespaar zeeën van tijd
Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is deze dag op één plek voor u verzameld. U ziet, hoort en ervaart terplekke wat de nieuwste mogelijkheden in uw vakgebied zijn. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.
 

3. Inspirerende sessies
Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.
 

4. Laagdrempelig en ongedwongen netwerken
Op de beursvloer bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Daardoor is de vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.
 

5. Onmisbaar voor iedere professional in het vakgebied
Het maakt niet uit of u ambtenaar, adviseur, ontwerper, of ander soort professional uit het vakgebied bent. Door ideeën, visies en kennis met elkaar te delen, halen we het meeste uit onze sportaccommodaties – zowel nieuwe als bestaande. Op de beursvloer komen meer dan 1.600 van uw vakgenoten samen. Ook u bent een essentiële speler in dit netwerk.
 

6. Kosteloos en zorgeloos
Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.

Meldt u via de volgende link aan voor de beurs: Registreer voor een gratis bezoek. (https://www.vakbeurssportaccommodaties.nl/nl/bezoeker/registreer)

Voor meer informatie ga naar https://www.vakbeurssportaccommodaties.nl/ (https://www.vakbeurssportaccommodaties.nl/).

vakbeurs vakbeurs
wordcloud wordcloud