Apeldoornse Sporthuldiging 2018

ingevoerd op 05-11-2018

Dag allemaal,

 

 

De Sportraad Apeldoorn gaat in samenwerking met de Gemeente Apeldoorn haar sporters huldigen door middel van de Sportverkiezingen en uitreiking Sportpenningen 2018.

Deze huldigingen vinden plaats op woensdag 13 februari 2019 in het Werkcafé van het tijdelijke Stadshuis van de gemeente Apeldoorn. De sporthuldigingen worden gesplitst in twee delen.

Aan het einde van de middag worden de jonge sporters tot 16 jaar gehuldigd met een sportpenning.

s ‘Avonds worden de sportpenningen uitgereikt aan de sporters vanaf 16 jaar en vindt de verkiezing van sportman, sportvrouw, sporter met een beperking, sportploeg en sporttalent 2018 plaats.

 

De Sportraad Apeldoorn houdt zo goed mogelijk bij wie er in aanmerking komen voor een sportpenning via de media maar willen natuurlijk voorkomen dat er iemand vergeten wordt.

Via deze weg roept de Sportraad verenigingen en burgers op om hun Nederlands kampioenen (of hoger) op te geven. Klik  hier (https://www.sportraad.nl/pg-13465-7-21078/pagina/sportverkiezingen.html) voor de criteria voor deelname en de aanmeldingsformulieren.

 

Uw aanmelding dient uiterlijk 3 januari 2019 bij ons binnen te zijn. U kunt dit per mail via info@sportraad.nldoen of per post naar Laan van Westenenk 4, 7336 AZ  Apeldoorn.