Unieke fietstocht 2bike4alzheimer

ingevoerd op 23-08-2018

De jeugd heeft de toekomst

Alzheimer treft onze familie al meerdere generaties. Dit willen we niet voor onze (klein)kinderen! Daarom doen wij mee met het team `Rookoven trappers` op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 aan de unieke fietstocht 2bike4alzheimer. Hiermee willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor meer onderzoek.

Tijdens deze fietstocht fietsen we binnen 24 uur vijf etappes van 80 kilometer. De 24 uur staat voor het aantal uren per dag zorg die iemand met dementie nodig heeft. Elke etappe wordt minstens door 2 teamleden gezamenlijk gefietst: dit symboliseert ook de continue zorg die iemand met Alzheimer nodig heeft. ‘s Nachts fietsen laat deelnemers ervaren wat mensen met dementie en hun dierbaren meemaken: het kwijtraken van een dag- en nachtritme. De route van de vijf etappes vormen samen op de kaart een vergeet-mij-nietje: hét symbool voor een toekomst zonder dementie. Het evenement vindt plaats op de Woensberg in Huizen (Paasheuvelgroep).

Voor deze unieke estafette fietstocht zoeken wij sponsoren. Hoe je ons kunt steunen kun je zien op de website:

https://2bike4alzheimer.inactievooralzheimer.nl/team/rookoven-trappers (https://2bike4alzheimzer.inactievooralzheimer.nl/team/rookoven-trappers)

Meer zien en lezen kan ook via facebook: 

https://www.facebook.com/events/215354682542265/ (https://www.facebook.com/events/215354682542265/)

De teamleden van de Rookoven Trappers (uitbreiding is nog mogelijk):

Bernard, Marcel, Rinske, Rogier, Albert, Roelien, Stephanie, Wisse.

Knipsel Knipsel